lenaliljegren

Alla inlägg under december 2017

Av Lena Liljegren - 26 december 2017 05:00

  En morgonbild 😬

Tidig morgon även idag, vaknade 04.00 och kunde inte somna om. Men ganska skönt att stiga upp och sitta en stund i lugn och ro o allt är så tyst o mörkt, ta en kopp tea o bara njuta av stillheten.

Snart ska jag hoppa in i duschen, har bestämt att ta Uber här ifrån kl 08.00 så vi är i god tid, bussen till Toronto går 09.00 Ska bli skönt att ta bussen och slippa tänka på att köra, vädret är ju inte så roligt och dom varnade faktiskt på TV'en igår för att det både skulle snöa och blåsa idag.

Ska bli så spännande att komma till Buffalo och kolla JVM, och få träffa Timme. Får verkligen hoppas på serger ikväll, ja dom bör verkligen slå Vitryssland, men som sagt allt kan hända i hockeyn.


Av Lena Liljegren - 25 december 2017 19:00

    Oj är ju så trött, ögonen bara trillar ihop och klockan är bara 19.00 Måste bara hålla mig vaken lite till. Har varit ruggit kallt idag -10 grader och blåst. Tog ett bra tag innan vi tinat upp efter en rundvandring i centrala Toronto. Vi besökte isbanan mitt i centrum där det var många som åkte skridskor idag, var sen inne på det stora shoppingcentret, Eaton Center, där det dessvärre inte var några affärer öppna, men fotograferade den gigantiska granen. 


Imorgon är det dags för Sveriges första match, den är mot Vitryssland. Vi ska ta Greyhound bussen dit, skönt att slippa köra dit i detta busväder. Nu orkar jag inte mer 😴😴 måste bara få sova.... 


Av Lena Liljegren - 25 december 2017 06:30

 

Vaknade först 02.15 😬 men lyckades somna om o sov till 05.30...det fick väl duga så gick upp då. Bilden tog jag då på Timothy's uteplats, mycket snö.

Nu sitter jag bara o myser framför TV'en, tog en kopp soldryck o en sked av den nya vitality mix som oxå kommit nu. Någon påpekade att det var SÅ dyrt är ju bara att blanda själv, håller väl delvis med, men när man reser är det perfekt början på dagen, då vet man att fått i sig något nyttigt o bra iallafall på morgonen.

En av mina vänner börjar dagen med en Tre'o o en cigg....jag brukar påpeka det och säga att hon måste sluta med de dumheterna, utan framgång än men skam den som ger sig. Kommer att tjata o tjata tills hon slutar, vill ju att hon ska va min vän länge, men någon soldryck eller vitality mix skulle jag ALDRIG få i henne 😂😂

Tänkte ju att jag skulle ut o springa men det har jag ju verkligen giltiga skäl för att skippa idag. Vi ska gå in till centrum idag det får räcka.

Har bestämt mig för att var precis som jag vill och är, vet att barnen ibland har synpunkter på det, tycker att jag pratar för mycket och ofta får jag höra, men så kan du väl inte säga.
Men tänkte på det igår, Jag är den jag är och så länge det inte skadar någon så pratar jag på.....jag tycker om att prata och vara glad och trevlig mot människor som kommer i min närhet och det tänker jag fortsätta med. Tänker inte ändra mig för någon inte ens för barnen. Men att prata o skriva om dom kan dom ju begära att jag inte ska, och det respekterar jag ❤️

Nu vaknade min son upp, och frågade om jag kunde sätta på lite kaffe.....

Återkommer senare ✌️🇨🇦 Älskar när jag är iväg så här, man har så mycket tid att tänka o fundera utan att en massa annat kommer emellan. När vi kom hit igår kändes det nästan lite som att komma hem 💕💕💕

Av Lena Liljegren - 25 december 2017 02:51

  Ligger nu i sängen o försöker hålla mig vaken ett litet tag till.
Här i Toronto snöar det o är riktig vinter, vi hämtade pizza ikväll var alldeles för trötta för överhuvudtaget tänka på mat.

Just nu vill jag bara sova, i morgon får vi gå in till centrum o se om vi hittar någon bra resturang och äta lite gott. Tror att affärer är stängda imorgon så något shoppande blir det inte, kanske bra med tanke på min ekonomi, som nog blir något ansträngt efter denna resa.

Har tagit med en bok om Mindfulnes, en bok jag köpt för länge sen men aldrig fixat att läsa den. Men nu har jag tid att läsa och fundera lite över allt.

Ska citera några rader
Är vi lyckliga i kroppen kommer vi per automatik att tänka positiva tankar. På motsvarande sätt kan positiva tankar ge en upplevelse av välbehag i kroppen. En annan effekt av lycka är att den ökar vår handlingsbenägenhet och får oss att sträva efter våra mål. 


Ja visst är det så, när jag är lycklig o glad är jag betydligt mer kreativ och målmedveten, o jag är lycklig o glad när jag tar hand om min kropp, tränar o äter nyttigt....

Nej nu trillar mina ögon helt ihop

God Natt

Av Lena Liljegren - 23 december 2017 21:58

Haft en bra lilljulafton tycker jag, fast det är ett jäkla väder, blåser som bara den.

Först var jag och Anthony o käkade frukost på Expressohouse, efter det stack vi hem till mormor med en TV, hon bor ju på ett hem men ville ev fira jul hemma i huset, vårt barndomshem där vi firat några helt fantastiska jular ❤️

Men fick inte den jäklen att fungera.
Sen hämtade vi mamma och körde till syster Marita och deras underbara juliga hus och hennes fina döttrar och helt underbara barnbarn, två bedårande tvillingflickor som fyllde 1 år i somras. Där fikade vi sen åkte vi till nästa syster, där sa vi mest hej och jag lämnade lite knäckebröd som jag bakat och hälsade på hennes dotter med familj, även där två underbara barn, lilla Alma o lillebror Albin.

Ja både jag och Anthony saknade lite detta, familjerna med barn och paketet men mest allt juliga runt om kring, vi är ju en ganska liten och splittrad familj för tillfället. Både jag och Anthony var överens om att det varit trevligt att fira med hela vår "lilla" familj någon gång....det var verkligen länge sen.

Men den dagen kommer nog någongång. Även om inte Timme spelat JVM så hade han inte fått åka till Sverige utan fått vara kvar i Toronto.
Vi får hoppas att vi får lite tid med honom, dom brukar alltid få någon dag eller kväll ledigt för att va med familjen.

Imorgon kl 08.45 blir vi hämtade o körda till flygplatsen, ser fram emot denna lite annorlunda jul och nyår, det är väl en dröm för många killar att få spela JVM och är så stolt och glad för Timothy's skull och ska bli så kul att få se honom.

Secret är en bra bok eller Kraften som den heter på svenska, ibland plockar jag fram den o kollar lite....

När du ger positivitet får du positivitet tillbaka, om du ger negativitet får du negativitet tillbaka, tagit ur boken secret.


Tänk på det, för det stämmer faktiskt så var positiv och glad så kan jag lova att livet bemöter dig på samma sätt.

God Natt 🌟😇


Av Lena Liljegren - 22 december 2017 22:52

Har ätit en massa "skit" idag, pasta till kvällsmat o sen stack vi o köpte naturgodis, ja det låter ju nyttigt men vet att det inte är det. Älskar ju när det är doppat i choklad....
Dessutom drack vi glögg, jag som inte ens gillar glögg.
Så nu mår jag faktiskt riktigt illa av att fet mat, godis o glögg. 
Vet ju att jag inte mår bra när jag äter så här, och ändå gör man det, visst är man lite knäpp.
Men imorgon är det lilljulafton, ska då hälsa på mamma, sen är det snart dags att sätta sig på planet till Toronto.
Skönt att komma från allt och sen ta tag i allt när man kommer hem, med nya friska tag.

Nu ska jag försöka sova lite innan matchen i natt 🇸🇪🇸🇪🇸🇪Sweden against USA 👍🌟🌟

Av Lena Liljegren - 22 december 2017 10:39

Nu är det snart dags....
Är lite fel i dagarna. Det är ju i natt som Sverige möter USA i en träningsmatch inte natten som varit.

Idag började jag dagen med en kopp kaffe o en rostad macka med honung o ost. Inte like mig som alltid äter gröt på morgonen o brukar inte dricka kaffe innan 12.00 Men idag var jag så sugen på en macka o då tog jag det. Det är ju inte de små sakerna som händer lite då o då som gör det, utan det man gör varje dag 👍

Solen skiner idag o tycker att min jäkla envisa huvudvärk och slöheten i kroppen börjar avta.

Idag är det dags att fixa det sista innan resan, ska bli underbart. När jag såg alla stressade människor, gnällande barn och irriterade föräldrar så undrar man lite varför man utsätter sig för det. Men man är så rädd att barnen inte ska få en fantastisk jul så man nästa knäcker sig själv...även jag har varit där, skuldsatt o massor av onödiga julklappar till mina "stackars" barn.
Kändes så skönt att bara gå där utan några måsten.....

Läste någonstans att man ska skriva en att göra lista o sen stryka hälften, låter bra tycker jag 💕💕


Mina aktier går inte riktigt som jag planerat, dom jag sålde, Pandora har skjutit i höjden och de jag köpte, Nextim står och stampar på nästan samma. Men måste sälja lite idag, annars blir det riktigt krisigt 🤔 Men så är det med aktier, och det är väl därför som jag älskar det....


Nu är det dags att ta tag i denna dagen, min kära storasyster fyller år idag ❤️❤️ Så får inte glömma att gratta henne. 


Av Lena Liljegren - 21 december 2017 23:02

  En melted på Expressohouse, mycket god ☕️

  Ny klippt o fin 👍

Var hos frissan idag så skönt att bli av med lite av risbunken, såg verkligen gräslig ut. Jätteduktig tjej som klippte mig och blev verkligen helnöjd.

Tog en fika på Expressohouse, hade sen tänkt handla en del saker, inga julklappar utan bara något som jag kunde slänga allt papper i (behöver organisera lite nu när jag ska va borta så länge) men det var SÅ mycket folk o långa köer så jag åkte hem istället, glad att jag inte behövde stå i de där köerna eller behöva springa i affärer o hets köpa en massa onödiga julklappar.....
Ska inte köpa några julklappar alls o det är faktiskt väldigt skönt.

Imorgon ska jag packa klart o baka lite knäckebröd som jag tänkte ge bort till syrrorna. Tänkte hälsa på dom på lilljulafton, först en tur till mamma sen bor syrrorna på vägen hem, korta besök sen hem och ta det lugnt och förbereda sig för flygresan till Toronto 👍❤️

Presentation


Ett av dom mest spännande ögonblick i mitt liv och det fick jag uppleva med de grabbar som betyder absolut mest för mig ❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards