lenaliljegren

Alla inlägg under december 2017

Av Lena Liljegren - 14 december 2017 21:09

Usch och fy regn och blåst, inte roligt. I morgon är det jobb i Brösarp som gäller. Ska bli skoj, en vecka sen jag var där senast.

Köpte på mig lite fler aktier idag...vet inte om det var ett så smart beslut, för tanken är att dom stiger tills på fredag o då säljer jag dom igen, och tjänar ett par tusen. Skulle dom tvärtom sjunka ännu mer ligger jag riktigt risigt till. Men vågar man inget så vinner man inget och känner att jag behöver lite pengar till Toronto o Buffalo. Skulle det gå rent åt helvete så har jag kreditkort som jag kan använda.

Måste väl erkänna att jag får en lite kick av mina ibland väldigt riskfyllda aktieaffärer, men det kan man väl få men min kära syster som jobbar på bank hade INTE gillat det.

Har tagit väldigt många risker i mitt liv, ibland har det gått bra men ett par gånger har det inte gått bra. Men som man säger man ångrar sällan vad man gjort utan det man inte har gjort, och man lär sig o växer av sina misstag man måste våga och inte låta bli bara för man är rädd för att misslyckas.

Usch va livet skulle va tråkigt om man aldrig vågade något utan ständigt var rädd för att misslyckas o vad andra ska säga.

Kollade på TV, är tydligen en dokumentär med Lill-Babs där, hon sa

Jag är inte gammal jag har bara levt väldigt länge.
Så bra sagt !!!!

Av Lena Liljegren - 13 december 2017 23:20

Usch vilket väder det är, grått regnigt och trist. Har varit hos min mamma idag oxå, hade handlat lite kläder till henne, och bytte radion jag köpt hon ville ju ha med klocka. Tog med mig storasyster Marita dit oxå, är så glad för mina snälla systrar, alla tre speciella på sitt sätt men fantastiska människor. Nej känner mig tom i huvudet idag så skriver nog inget mer. Läste någon innan på Instagram något som stämmer bra....

"Tro inte att du är något" tvärtom....klart man ska tro att man är något, tror man inte det så kommer man ju aldrig att lyckas med något.
Att tro på sig själv är ju superviktigt, är man duktig på någon idrott eller något annat så får man ju ofta höra det, viktigt för oss föräldrar att låta barnen förstå att allt är möjligt, inga drömmar är löjliga eller för stora.

Läggdags här nu

Av Lena Liljegren - 12 december 2017 21:56

Var hos mamma ikväll, hade köpt en radio till henne och tre par långa strumpor. Tycker ju lite synd om henne. Har bestämt mig för att även åka dit imorgon kväll, lovat köpa ett par lite varmare byxor och sen ska jag byta radion till en klockradio som visar tiden oxå.

Mamma har hjälpt mig en hel del ekonomiskt, det gjorde även pappa när han levde. Så även om livet ibland kändes helt katastrofalt ekonomiskt så fanns ju dom där ändå, trygga och stabila. Sen att jag och mamma aldrig hade en nära dotter o mamma relation kan jag ju inte hålla på o älta nu, måste leva här och nu, och just nu behöver hon mig.....

Nej man kan inte hålla på och tänka på allt som varit, man måste leva här och nu. Det är ju framtiden som kommer o dags att lägga allt groll bakom sig.

Har en tjej som kommer lite då o då, hon har en del föreläsnings på högskolan och behöver bo här då. Hade skrivit upp det i almanackan men eftersom hon inte hört av sig trodde jag inte hon skulle komma. Men helt plötsligt får jag ett sms där hon skrev att hon kommer imorgon 19.30 !!!! OJ
Det betyder att jag måste städa mitt lilla rum, bädda rent och sen sova borta dessa två nätter.
Ja vet ju en som blir glad ? och alltid kul att glädja någon, men något förhållande vill jag INTE !!!!! ha, vill inte ha någon som har synpunkter på mitt liv och hur jag lever det. Vill göra som jag vill när jag vill för då mår jag som bäst.

Hade en trevlig fika med Christin idag , nästa fika blir på måndag. Jobbar i Ängelholm då så då blir det lunch med Mia, hinner nog med en kaffe oxå innan jag ska till tandis och hämta min "bett skena" som jag tydligen ska använda vid min blekning, men det blir inte förrän efter Toronto och Buffalo.
O på tisdag är det bokat en fika med bästa Eva.....
Nu är det dags för efterrätt hos min vän som även bjudit på torsk och äggsås, gott

Av Lena Liljegren - 11 december 2017 21:49

Idag har jag fikat med rara snälla Mia, hon är verkligen en genomsnäll o ärlig människa, pratar aldrig illa om någon. Ja jag gillar verkligen henne ❤️

Sen var jag hos tandläkare Fredrik, det är verkligen lite långt att ha sin tandläkaren i Ängelholm. Tur att jag kan kombinera det med lite fika med Mia.

Har bestämt mig för att bleka mina tänder lite, dom är så fruktansvärt missfärgade. Så provade ut bettskenan, lite olikt mig....men varför inte för en gång skull satsa lite på mig själv, och nu hade dom ju ändå gjort avgjutningen då blev det inte så dyrt ? så både en ny tand o tandblekning, vad är det igentligen som händer.

När jag körde hem spelade jag hög musik och blev helt plötsligt så sugen på att dansa. Varför finns det så få ställe där vi över 50 kan rocka loss lite....Vill inte bara sitta o dricka öl o prata jag vill DANSA !!!!💃🕺

Här i Kristianstad finns iallafall inget ställe, finns nog i de större städerna.

I morgon ska jag träffa bästa Christin på Expressohouse för ännu en fika, härligt för att fika med mina vänner är SÅ trevligt, och det händer mycket i hennes liv just nu, så det ska bli så spännande i bli lite uppdaterad.

Christin är oxå en väldigt snäll o omtänksam vän, kommer så väl ihåg en episod då jag verkligen var supersjuk med hög feber. Som i en dimma ser jag helt plötsligt någon som smyger in diskar upp all min disk i städar o fejar i köket. Det var Christin som "röjde", vi bodde nämligen grannar då, en underbar tid som jag kan tänka tillbaks på med ett stort leende. Det var då vi blev vänner....vi har varit ovänner men alltid blivit vänner igen, för båda vet att vår vänskap är så viktig och inget man kastar bort för ett korkat gräl.
Vi är lite explosiva båda två, och kan ibland säga o göra lite dumma saker, men huvudsaken är att man kan säga förlåt.

Ja mina riktiga vänner är inte så många o dom är väldigt olika, men alla är så viktiga för mig o jag behöver dom verkligen i mitt liv ??

Nu måste jag röja lite i mitt lilla rum, här ser verkligen ut som kriget.
Berättade jag att jag hittat min gran o allt julpyntet, ja det gjorde jag nog igår 🤔

Av Lena Liljegren - 10 december 2017 23:25

Blivit bjuden på god mat vin efterrätt o whisky ? trevligt, men vad förväntas nu ? ?

Nej att jag måste sova, ska upp tidigt och köra mamma, hon har redan ringt ett antal gånger och oroat sig för morgondagen, och återigen känner jag en rädsla för att bli gammal. Tycker redan att jag blivit väldigt glömsk och ibland tänker jag.....tänk om jag redan börjat bli dement, hemsk tanke.

Men en glädjande nyhet är att jag har hittat julgranen !!!!! Är så glad. Har en stor klädkammare hos en av mina hyresgäster, och där fanns den. Oj vad glad jag blev ?

Det tråkiga är att det såg för djävligt ut där inne, trodde han var väldigt ordningssam men där bedrog jag mig verkligen.
Men nu smet jag ju in där när han inte var hemma så kan ju inte säga något. Matrester tomburkar o smutsiga tallrikar överallt, ja hur ska jag ta tag i det.....

Nu måste jag sluta pga av saker jag inte bloggar om.

God natt o sov gott ?

Av Lena Liljegren - 10 december 2017 10:05

Söndagsmorgon och lugn och stilla i huset, ibland kan man nästan undra var alla människor är. Men i och för sig så är här full aktivitet sena kvällar och nätter. Känns som det är fler som lagar mat på nätterna än på dagarna. Snart ska jag sätta på lite kaffe till mig och Anthony men jag tar alltid en kopp  tea och äter lite gröt innan kaffet. Så sköna underbara lediga dagar jag haft, men blir lite hektiskare nu i veckan och nästa vecka. 


Nu ringde en vän ❤️ kul att snacka lite, fy vad livet varit tråkigt utan vänner. Bra okomplicerade vänner som inte kräver så mycket, utan bara en vän.....I love you Tina 😘


Imorgon ska jag till Ängelholm och får äntligen fika med min kära underbara vän Mia, ska även till tandis och kolla min nya tand. Känns väldigt bra med den, tror dom ska slipa mina tänder lite och det kan verkligen behövas. På förmiddagen ska jag köra mamma till tandläkaren, men hinner inte köra henne tillbaks så det blir färdtjänst tillbaka sen. 


Läste detta på instagram igår, en fantastisk vän till mig hade lagt ut det, man kan säga att hon jobbar i det tysta. Hennes son är vän till Timothy och dom har spelat hockey många år tilsammans. Hör folk som hon pratat med som säger att hon är så glad för Timothy´s skull, följer honom hela tiden. Det fantastiska är att hennes barn är likadana, finns ingen avundsjuka nära den familjen, bara glädje för andras skull. Kommer ihåg när Timothy skulle spela med J 20 i KIK för första gången, han var då 13 år tror jag och nturligtvis var det en stor händelse för. Alla i laget åkte hem men inte denna kille, han stannade kvar och efter matchen gratulerade han Timothy och kommer aldrig glömma glädjen i hans ögon när han klappade honom på axeln och sa att han varit duktig. En otrolig egenskap som hon har förmedat till sina barn (5 st) en mamma  som jag alltid har beundrat, att hon sen har tre duktiga idrottskillar som alla spelar på elit nivå gör ju inte saken sämre och en väldigt duktig tjej oxå som även hon säkert slutar på elitnivå.



Att vara tacksam

och positiv betyder

inte att man har 

allt, alltid är glad

och att allt går bra.

Det betyder bara att

man väljer att se

det som går bra , och

värdesätter det 

man har.

 

 







Av Lena Liljegren - 10 december 2017 00:41

Idag orkade jag kolla hela matchen och det blev 6 - 2 till Marlies, lite osäker men tror den slutade så, men att Marlies  åter igen vann är jag helt säker på, sista målet var i öppen kasse.

När jag pratade med min kollega på jobbet och berättade att jag skulle till Buffalo och kolla min yngsta kille som skulle spela JVM där sa hon "hockey är det där man spelar med en klubba" 🤔 först trodde jag hon skojade men förstod att hon sa det på fullaste allvar, så henne imponerade jag inte på 😂😂 men även om man har noll intresse så trodde jag faktiskt att man visste vad det var. Men lite är det väl en annan som är så inne i hockeyvärlden att man tror att alla andra oxå är intresserade av hockey, kanske även lite för att alla mina vänner har eller har haft hockey barn så vi pratar liksom samma språk. 


Nej nu närmar sig klockan 01.00 så måste sova, lovade Anthony kaffe kl 09.00 imorgon, men ska inte ställa klockan utan tänker sova till jag vaknar av mig själv. 



Av Lena Liljegren - 9 december 2017 10:41

Precis kommit hem efter en jobbe dag på Brösarp's spa,  hade en ganska lugn o skön dag, det är mindre gäster nu i december när detär julbord, så bra månad om man vill besöka Spa't, lugnt och skönt.

På natten var det dags för hockey och Marlies igen, 01.30 Men som vanligt så orkar jag inte hela matchen. Första perioden funkar men sen känner jag att jag inte pallar mer. Mycket är det för jag då förstör dagen efter oxå, vill ju inte sova till middag när man nu äntligen är ledig en lördag. Men såg att dom vann, ja dom har vunnit 19 av 24 matcher, riktigt bra. O som Timothy sa, det är så skönt att spela med ett lag som vinner, fast nu vann ju faktiskt Rögle oxå igår, riktigt roligt . 

Kom ihåg när Timme spelade i KIK, speciellt en gång då vi åkte till Danmark och spelade en match, vi åkte tidigt på morgonen och kom hem mitt i natten, förlorade två siffrigt med dessutom fick vi betala ganska mycket för buss och allt, och vi var långt ifrån fullt lag, många tyckte ju att detta inte var så roligt och valde att va sjuka den dagen. Men så är är det och det är bara att gilla läget. 


I förrgår bokade jag och Anthony resa till Toronto, vi åker julafton så det blir en jul i Toronto, känns faktiskt bra att slippa all jul hets hemma, bara gå och strosa i stan och käka riktigt gott. Dessutom,har jag fortfarande inte hittat min julgran och lådorna med allt julpynt, fattar absolut ingenting. Men nu orkarjag inte tänka på det längre, har bakat lusse bullar och druckit glögg, det får räcka med det...blir ju lite julkänsla av det oxå, så skiter helt enkelt i julgran och pynt.


Nästa år spelas JVM i Vancover, om Timothy spelar då så MÅSTE vi fira jul hela familjen då i Vancover. Anthony har ju varit i Frankrike de två sista jularna, så nu får vi ta igen det. Timothy är ju redan i Buffalo när vi kommer, dom spelar första matchen den 26/12 mot Vitrysslan, så då bilar vi dit o kollar den matchen oxå, men vi stannar i Toronto tills den 28/12 då kommer Ola och Viktor och då flyttar vi till Buffalo, blir ju jobbigt att köra fram och tillbaks till varje match tar doch ett par timmar från Buffalo till Toronto. 


Längtar till Toronto nu.....


Nu ska jag göra lite nytta, ta ett tag i förrådet den där förbannad granen MÅSTE va där, och jag som lovat mig själv att släppa den där granen :)

Presentation


Ett av dom mest spännande ögonblick i mitt liv och det fick jag uppleva med de grabbar som betyder absolut mest för mig ❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards