lenaliljegren

Alla inlägg under september 2017

Av Lena Liljegren - 8 september 2017 23:02

Ja det är vad jag är....faktiskt 

Då åker man till killen som man försökt bryta med i ett antal år, bara för man är trött o hungrig o har jobbat en hel jäv...la dag, och tycker att det är skönt att komma till dukat bord. Ibland orkar jag inte med mig själv. Nu sitter jag här lite smålurig efter två glas vin o en Irich Coffe o väldigt god mat (beställd på min svågers resturang) o allt är som vanligt. I morgon är det dags för en ny dag i Brösarp, en dag som kommer att bli superjobbig, massor av massager.....

På söndagkväll är det dags att ge sig iväg till Ängelholm igen 👍😀.....

Vill jag ha en förändring eller vad....


Okej i 

Av Lena Liljegren - 7 september 2017 17:45

Då sprang man i dag, var nog inte det smartaste jag gjort men ibland är det svårt att vara förståndig. Tycker nu att värken kommit tillbaks igen, förse hur det känns imorgon.

Imorgon ska jag till Brösarp o jobba, ska dit både fredag o lördag.  


Tänkte faktiskt ta en sväng till mamma nu på kvällen, jag o syrran tänkte vi skulle klippa gräset hemma hos mamma men det har ösregnat nu ett par dagar så det är nog ingen bra idé. För närvarande har vi ju kvar vårt föräldrahem, o där är ju stor trädgård som behöver skötas. Men det är svårt hur man ska göra, sälja det känns ju sådär 🤔sen har vi ju en stuga vid sjön oxå en liten bit från huset och det vill ju ingen av oss bli av med. Tja vi får se hur allt blir, det gäller ju iallafall att vi inte blir ovänner, vet familjer där syskonen inte pratar med varandra pga egendom o saker som ska delas o man inte kommer överens. Nej ovänn med mina systrar vill jag inte bli ❤️


Har nu varit o hälsat på min mamma, hon var deppad som vanligt. Fy sjutton o bli deprimerad, tänk o inte känna någon glädje alls. Trots att man har barn, barnbarn och barnbarnsbarn o en särbo som hälsar på med jämna mellanrum. Men allt är bara jobbigt. Ibland blir jag riktigt irriterad på henne, men jag antar att hon inte kan hjälpad det. Men helt ärligt så var hon ingen muntergök innan heller 😕 Men det känns bra när jag varit där, känner sig nöjd. 


Nu är klockan 22.30 o tror faktiskt jag ska släcka o försöka sova är trött o vill gärna vakna tidigt imorgon så jag hinner fixa lite i huset. Tydligen vill min Italienska gäst jag hade för ett par veckor sen komma igen o sova här i ett par nätter, så då måste jag fixa rummet igen. Tror han skulle komma redan på söndag, o det passar ju bra för på söndag åker jag till Ängelholm igen.

Av Lena Liljegren - 6 september 2017 21:55

Då är även denna dagen till enda o snart dags att gå o lägga sig. Hela denna månad är redan inbokad med jobb o det känns nästan lite jobbigt, men sen vågar man ju inte chansa o därför tackar jag ja. Men man vet ju inte vad som händer i oktober.

Timme's rookieläger började idag, det är en vecka sen börjar nästa camp med alla NHL - spelare efter den får han besked om var han ska spela, om han kommer tillbaka till Ängelholm o Rögle eller om han stannar i Toronto. Kommer han inte hem så kanske jag får tänka på att hitta ett annat boende här i Ängelholm. För har verkligen ingen lust att helt flytta tillbaka till Kristianstad. Men tycker faktiskt om att ha en oviss framtid med en del frågetecken. 

Skulle han mot förmodan ta en plats i Toronto''s NHL lag så åker vi säkert dit i början på oktober då NHL börjar o han isåfall spelar sin första match. Men skulle tro att han spelar i Rögle denna säsong 🙂


Tror ni att det blev någon runda idag......nej precis men en cappuccino och en mudcake med vispgrädde blev det 😬

Men i morgon då är det dags, o faktiskt så känns det bättre med smärtan i sidan så behövde nog ett par dagars vila🤔


Av Lena Liljegren - 6 september 2017 08:40

Onsdag o fika med mina kära vänner Mia o Pia 😍 Vänner är superviktiga för mig o dessa fikar dagar är så viktiga för mig. 


Läste en gång att man faktiskt kan styra sina tankar, det tänker jag ofta på när jag vaknar, så försöker alltid tänka positivt, visserligen var det ganska mörkt o trist denna morgon men så är det, hösten är här på riktigt nu, mörka morgnar o mörka kvälla, nu får vi tända ljus o mysa inne. Älskar årstider men skulle helt klart kunna tänka mig att bo lite mer söderöver en eller två månader av dessa mörka månader. Men det är ju min tanke som jag skrivit innan. Just nu tar jag en vecka i taget, denna vecka blev oxå en del jobb, har faktiskt bokat en hel del hela denna månad så behöver inte mer jobb nu 😯 

Ja ha redan nu börjar min motivation försvinna, hade lovat mig själv att gå en runda idag, men hittar 1000 ursäkter till att inte gå, måste ju tvätta, känns nog lite bättre i sidan nu när jag hållet uppe ett tag, ska ju fika snart, gör det efter jag fikat.....ja sådan är jag antingen superambitiös, sprang när vi var i Slovakien sprang o Chikago o i New York, sen räcker det att jag hållit uppe ett par dagar o har då så svårt att komma igång. Men efter filat SKA jag ut en liten runda, räcker med en liten men ut ska jag. Så nu sitter jag i soffan o dricker kaffe o äter knäckemacka med honung oriktigt smör, så jäkla gott.


Av Lena Liljegren - 5 september 2017 10:32

Håller uppe med löpningen även idag, känns som jag är något bättre. Så ska därför testa o hålla uppe ett tag för att se om det blir bättre, har även köpt nya skor o sulor, var väldigt dyrt men absolut värt om min smärta släpper. Som killen förklarade, använder man skorna flitigt så sliter man naturligtvis dom o dämpningen försvinner. O ett par mil i veckan har det ju blivit, så även om jag fick skorna i december så är det nog dags. 

Men jag måste ju erkänna att jag har lite ångest när jag inte springer, är så jäkla rädd att jag ska komma in i en dålig period, och springer jag inte, eller går 👍 Då börjar även mina matvanor försämras o då går jag upp i vikt o mår betydligt sämre. Allt det där hänger ihop med hela mitt välbefinnande, lever jag ett sunt liv, både med kost och motion. Då mår jag så bra, vågar mer orkar mer och även självförtroendet blir bättre. Men jag vet oxå hur lätt det är att falla tillbaka och det vill jag inte. 

Nu ska jag gå o handla börjar inte förrän 14.30 så det är ett tag till. 


Ja ha vilket jäkla dilemma jag är i......hatar att såra människor 😢 Men vad ska man göra när man vet att man inte älskar någon, skillnad om det varit pappan till mina barn, då hade jag stått ut med att bara vara "vänner" men ändå ha ett förhållande. Men vill ju oxå uppleva kärlek igen, pirrandet i magen o ömheten, kramar o närhet, har sagt det ett antal gånger men det tas tydligen inte på allvar. Kan man lära sig älska någon igen..... trots att personen gjort en väldigt illa men de sista åren varit snäll o exemplarisk. Vet varken ut eller in, o inte kan jag ut o springa o rensa huvudet heller för har bestämt att vila o se om det blir bättre, så lägger mig i badet o ser om jag känner mig bättre 😔

Imorgon ska jag gå en runda istället o kanske springa lite 💪

Av Lena Liljegren - 4 september 2017 23:21

Ja då var man tillbaka i Ängelholm, hämtade Anthony på stationen i Hässleholm (som vanligt var tåget rejält försenat) men det reagerar man inte för längre, SJ är verkligen under all kritik. 

Anthony följde med till Ängelholm o hämtade bilen, men han körde direkt igen. Skönt att ha honom hemma lite, vet inte hur länge, men blir väl ett tag iallafall. 


Imorgon är det jobb som gäller 😊 känns bra, gillar henne som jag jobbar hos, annars hade jag inte varit där. Tillbringa 20 timmar med någon man inte gillar hade jag inte klarat av. Nu är jag SÅ trött, kan inte hålla ögonen öppna. Får skriva mer imorgon 💕

Av Lena Liljegren - 3 september 2017 19:51

Haft en bra helg med Tina som varit på besök. Så i lördags var vi o käkade frukost på Bykrogen, där jag hade sådan tur att jag fick träffa alla systrarna ❤️ Tina undrade vilken av systrarna som jag stod närmast....o kände att det var helt omöjligt att svara på, för alla tre står mig nära fast på olika sätt, så kunde inte svara på den frågan. 

På kvällen var det hockey, o det var riktigt roligt att vara tillbaka i Kristianstad ishall efter alla dessa år, träffade massor av människor som varit involverade i mitt liv som "hockey mamma" o som haft barn i samma lag. Även om det är oerhört mycket jobb med hockey barn, med korvgrillning, lottförsäljning o alla dessa cuper...men oj vilken gemenskap o vad mycket roligt man haft tillsammans.  


Tyvärr förlorade Kallinge alla sina matcher, men så är det. Nu har Tina återvänt till Helsingborg, o denna helg börjar nå sitt slut. Just nu längtar jag efter att krypa ner i sängen o sätta på en bra film. Har varit oerhört onyttig idag så blir andra bullar i morgon. Fast i lördags sprang jag faktiskt en mil 👍 gick riktigt bra o var så stolt över mig själv. Men mer än en mil tänker jag inte springa, nu hålle jag mig här från 8 km -  1 mil , beror helt o hållet på dagsformen, ibland går det lekande lätt o ibland går det trögare, det viktiga är att lyssna på kroppen 😀

Presentation


Ett av dom mest spännande ögonblick i mitt liv och det fick jag uppleva med de grabbar som betyder absolut mest för mig ❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards