lenaliljegren

Alla inlägg under september 2017

Av Lena Liljegren - 18 september 2017 22:42

Idag har jag turat med min kund o en assistent, mycket trevligt o gott 😊 Så kul att ha lite olika sorters jobb, då tröttnar man inte o det blir inte långtråkigt. Jag har mina företag där jag masserar o städar sen har jag två olika kunder som jag hoppar in hos när deras ledsagare är sjuka (vilket är oroväckande ofta) oftast vill jag bara vara uppbokad ett par veckor i förväg, o känns jobbigt att boka jobb i november o december nu, har nog bokat något pass men gillar det inte. 

I går ringde Timme o pratade lite, han är inte jätte pratsam 😉 men det var verkligen kul att höra från honom. I natt 01.30 ska han spela mot Ottawa, han ska då spela med de "stora grabbarna" NHL killarna,  helt otroligt, så det blir till att försöka sova ett par timmar o sen ställa klockan på 01.30, kan ju bara inte missa det. 


Imorgon har jag lovat damen som jag städar hos att köra henne till ögonkliniken, men inte förrän 12.30 så kan ju sova hela förmiddagen.  

Så nu är det slut skrivit.....👍✊✌ snart dags för match  😌


Av Lena Liljegren - 17 september 2017 23:00

Så trött, jobbat mycket denna helg. Har sen idag varit o hämtat mamma o kört in till stan för att inhandla lite nya höst kläder till henne. Min kära storasyster följde oxå med, och det gjorde ju det hela lite roligare. Men nu känns det bra, även om jag hade lite panik med det jag skulle göra här hemma. Men det får jag helt enkelt göra en annan dag.


Nästa vecka är ganska hektisk o måste åka tillbaka till Ängelholm imorgon, för har jobb i morgon eftermiddag i Ängelholm. Men tänkte fixa lite här hemma imorgon innan jag åker tillbaka. Nej mina ögon bara trillar ihop, i morgon är en ny vecka o ser fram emot den....

Får nog säga god natt nu, får skriva mer imorgon 💕

Av Lena Liljegren - 15 september 2017 22:24

Oj va trött jag är, bara hem o sova sen dags att jobba igen. 9 timmars jobb idag o blir alldeles säkert lika länge imorgon 😬 Är riktigt trött, ska bara borsta tänderna sen lägga mig. Ska börja 10.00 imorgon o blir en tuff dag imorgon oxå. Men hade man inte jobbat så hade man inte uppskattat sin lediga tid. Trots allt har jag haft en ganska trevlig dag, inte bara massagen utan en o annan ansiktsbehandling oxå, o det är skönt när det är lite variation. 

Ringde en tjej idag o ville hyra rummet imorgon, bara en natt. Hon jobbade tydligen i Kristianstad men bodde i Helsingborg o tyckte det var jobbigt att pendla, men jag orkade inte städa det innan jag jobbar imorgon så sa faktiskt nej. Ska gå in o ändra priset på rummet, just nu tar jag 250 kr natten men tror att jag ska ändra till 300 kr.  


Har lite ångest för att jag inte ringt min mamma, ju längre jag väntar desto jobbigare blir det att ringa. Men tror att jag sticker o hälsar på henne på söndag morgon. Men ibland orkar jag inte med henne o hennes ständiga "gnällande" på hur jobbigt allt är, hon är verkligen en riktig energitjuv. 

Nu ska tänderna borstas för nu trillar mina ögon ihop.

God natt.❤️

Av Lena Liljegren - 14 september 2017 22:43

Varit en härlig dag idag, iallafall tidvis. Tog cykeln och istället för att ta min vanliga runda så begav jag mig ut i skogen, tar mig bara ca 5 minuter sen är jag omringad av underbar natur. Det är en av sakerna som jag verkligen älska med Ängelholm....den underbara naturen, närheten till både havet och skogen.

Så idag lyssnade jag bara på alla ljuden som fanns i skogen, inga podar, dokumentärer eller radio. O det var så skönt, man tänker verkligen så bra när man är ute i skogen o nu var mitt eget liv i fokus inte någon annans livsöden utan mina tankar och funderingar över vad som ska hända och hur jag ska göra för att nå man drömmar 😇

Nu har jag slutat att hela tiden sträva efter att springa fortare och längre, nej jag lyssnar på kroppen hur den mår för tillfället sen kör jag därefter. Funderar faktiskt även på att skippa "runkeeper" oxå, den meddelar ju mig hela tiden tiden o hur lång jag sprungit o hur mycket kalorier jag bränt....nej hädanefter ska jag inte ha den på. 


Något jag bestämde var att jag MÅSTE rensa och slänga saker, har fruktansvärt svårt att slänga saker men det är så otroligt skön känsla när man väl har gjort det, o jag har viss förmåga att spara allt....kan ju behövas. Nej nu är det slut med det, nu ska jag verkligen slänga och rensa skåp o lådor 


Efter rundan stack jag o köpte nyponpulver för nu tänker jag "överkonsumera" det för att se om det blir bättre, nu är jag så van vid smärtan att jag knappt tänker på den, o det är ju inte bra det heller, vill verkligen bli helt smärtfri. 

Tog sen ett bad för att sen bege mig till vår fikaträff ☕️ det var lika trevligt som det alltid är när vi träffas 💕


Nu är jag återigen i Kristianstad, ska jobba de fredag o lördag, har jobbat väldigt mycket dessa veckor o månader. Men jag o Anthony ska ju hälsa på Wille o Jenny i Umeå slutet på oktober sen hade vi tänkt åka till Buffalo i slutet på december o kolla JVM dessutom hade jag naturligtvis väldigt gärna tagit en tripp till Toronto om Timme stannar där. Men då får verkligen mina aktier stiga och det rejält 🤑


Nu är det läggdags om jag ska orka med morgondagen ❤️

Av Lena Liljegren - 13 september 2017 21:13

Haft en trevlig kväll med Anthony, ätit riktigt gott på Yazou, en fantastisk buffé med allt man kan tänka sig av asiatisk mat. Nu är jag trött o ska gå o lägga mig, ska fika med mina kära vänner Pia o Mia, vi försöker alltid få till en fika en gång i veckan, går inte alltid men oftast fixar vi det. Men blir nog värre nu när hockeyn drar igång, fast jag har ju min hockey kille i Toronto för tillfället så blir dåligt med hockey för min del, lär ju bli på TV isåfall. 


Anthony stannar tills imorgon innan han åket tillbaka till Kristianstad igen 💕💕

Har ju regnat o blåst ute idag, känns som hösten verkligen har anlänt, fick tom gå inom Åhléns o köpa paraplyer.


Vaknade ganska tidigt idag, så tog min spring/gå runda redan 07.30 och valde då att lyssna på radion. Där hade dom en intressant gäst, Annelie Ståhl, hon driver något som heter Beroendepodden. Hon berättade lite om sitt liv som nykter alkoholist och att löpningen hjälpt henne o den adrenalin kick man faktiskt får av att springa.....intresant tjej och ska absolut lyssna på hennes pod, hon gick från att vara super destruktiv med ett enormt självhat till att älska sig själv o livet 👍❤️

Som sagt var mycket intressant tjej som säkerligen är värd att lyssna på, nu är ju sommarpratarn över och tyckte vissa av dom var riktigt tråkiga faktiskt. 

Nu är det dags att koja 😘


Av Lena Liljegren - 12 september 2017 14:48

Ledig, så skönt !! 

Har städar o tvättat o strukit två saker på min lista 👍

Ligger nu i badet o har det riktigt skönt 😇 ska fika med Lotta om en timme, sen är jag faktiskt bjuden på middag. Känns som en väldigt bra tisdag.

I morgon ska jag städa hos mina förtjusande damer, sen ledig på torsdag igen. Mår bra just nu, riktigt bra faktiskt. Men som jag alltid sagt man kan styra sina tankar, tänk positivt så blir dagen positiv men tänker du negativt får du garanterat en skit dag. 

Hemma igen efter fika o mat, varit på bibblan o lånat två böcker, Etthundra mil av Jojo Moyes och Det sista regnet av Janesh Vaidya, så nu vill jag helst krypa ner i sängen o börja läsa. 

Tänker o funderar mycket🤔 om hur det närmaste året kommer att se ut. Kommer Timme att stanna i Toronto ska jag stanna i Ängelholm ska jag behålla huset o fortsätta hyra ut och då måste jag börja en ganska omfattande renovering o har jag pengar till det, har iallafall ringt en hantverkaren idag som lovat att komma o kolla, trots att han hade fullt upp. Men ev till våren skulle dom kunna och det passar mig bra för då MÅSTE det finnas pengar på mitt "huskonto" och ganska mycket pengar, minst 50000 kr, fixar jag det ?????? 


Den 21 oktober ska jag o Anthony iallafall till Umeå o hälsa på Wille och hans sambo Jenny, det ska bli riktigt trevligt. Stannar i tre dagar, gillar verkligen Umeå. Sen blir det antagligen Buffalo under jul o nyår för att kolla på JVM, gäller nog verkligen att mina aktier går upp 😳





Av Lena Liljegren - 11 september 2017 11:56

Varit ute o tagit min runda idag oxå, strechade ordentligt både innan o efter o gjorde som igår, sprang hälften o gick hälften, känns bra 👍 o tänker fortsätta så. Läste om en läkare som hävdade att naturen o att vi är ute o går o rör på oss, hade kunnat ersätta mycket antidepressiva mediciner, som ungdomar o även vuxna verkar knapra hela tiden 😢


Snart ska jag börja jobba o det känns helt okej, imorgon tänkte jag försöka få till en date med en vän som jag inte träffat på ett tag o faktiskt saknar lite, även om människa kan gå mig på nerverna,  vilket jag vet är ömsesidigt 😂

Ska även sätta mig i kö på de olika hyresvärdarna här i Ängelholm, skulle jag gjort för länge sen men har dessvärre inte stått på listan o blir då inte gjort. Dessutom ska två timmars städning även stå på listan för imorgon. 


I dag hade jag dokumentären mormor o kärleken i mina lurar, min första impuls var att byta men sen började jag lyssna o efter ett tag blev det faktiskt riktigt intressant att lyssna på, och återigen känns det viktigt att man måste söka efter kärleken, den finns någonstans därute gäller bara att finna den, och bara för man börjar närma sig pensionen (ett tag till 😉) så menas ju inte det att man inte är värd det eller ska strunta i det. Nu ska jag sticka o handla. 


Avslutar denna dag med några tänkvärda ord, det är början på boken Kraften av Rhonda Byrne, en bok jag haft länge men tar fram den lite då i då o läser i den.....


Livet är enkelt. Ditt liv består av två slags saker - sådant som är positivt och sådant som är negativt. Varje område i ditt liv - vare sig det är hälsa, pengar, relationer, arbete eller lycka , är antingen positivt eller negativt för dig. Du har gott om pengar eller brist på pengar. Du strålar av hälsa eller lider brist på hälsa. Dina relationer är lyckliga eller svåra. Ditt arbete är spännande och framgångsrikt eller otillfredsställande och misslyckat. Du är fylld av lycka eller så mår du dåligt stor del av tiden. Du har bra eller dåliga år, bra perioder eller dåliga perioder, bra dagar eller dåliga dagar. 


Har du mer negativt än positiva saker i ditt liv, då är det något som är fel o då vet du om det. 

O du förtjänar faktiskt ett liv som flödar över av goda saker ❤️❤️❤️


Av Lena Liljegren - 10 september 2017 20:30

Äntligen i Ängelholm igen o känns så skönt, köpte lite naturgodis, lakrits o cashewnötter är en supergod kombination faktiskt, men måste va sötlakrits gillar inte saltlakrits, tog mig oxå ett glas vin, känns som en helt okej söndagkväll. 


Timme spelar ikväll Maple Leafs vs. Senators, så kl 22.00 ikväll börjar dom, han spelade även i fredags och det gick väl sådär..... så idag hoppas jag verkligen att han har bättre flyt, - 4 i fredags, tyckte så synd om honom. Kollade aldrig matchen för dom spelade 19.00  Kanadensisk tid så det blev mitt i natten o jag skulle jobba på lördags morgon.


Idag gick jag hälften o sprang hälften på min runda, och hädanefter tänker jag nog göra det. Pressade mig kanske för hårt o det är därför jag har ont. Har så svårt att göra saker måttligt, när jag väl börjar med något så överdriver jag ofta o vet igentligen inte varför. Så nu har jag bestämt mig för att ta det betydligt lugnare mer yoga.....måste börja på det igen, ska kolla upp det imorgon. 


Det är märkligt men blir helt tömd på energi efter att ha haft behandlingar i två dagar, en dam som oxå var massör o som jag jobbade med för många år sedan, hon berättade en dag att hon skulle sluta. Hon orkade inte längre sa hon.....hon tyckte att hon gav o gav hela dagarna utan att få något igen o nu kände hon sig helt utbränd. Fattade då inte riktigt vad hon menade men förstår faktiskt henne nu, o det ligger lite i det hon säger. En eller två dagar i veckan är okej men inte mer, jag vet även att jag kan bli en riktig "bitch" när jag inte trivs o det vill jag inte utsätta mina mycket trevliga arbetskamrater för ❤️


I morgon måste jag även ringa hantverkaren som jag blivit rekommenderad o fråga dom om dom kan hjälpa mig med det absolut mest akuta med huset. Skickade faktiskt in en video till bygglov, men dom svarade o tyckte att jag skulle skicka det till arga snickaren istället, fattar inte vad dom menar med det 🤔 Men gjorde aldrig det, för tror inte jag klarat om han börjat skälla på mig. 


Nu ska jag sätta mig o göra en lista för morgondagen, börjar jobba 14.30 men hinner en hel del innan, och vet att har jag ingen lista blir allt och inget gjort. 

Ringa mamma MÅSTE jag skriva på listan, men antagligen skjuter jag på det till tisdag eller kanske onsdag.......


Presentation


Ett av dom mest spännande ögonblick i mitt liv och det fick jag uppleva med de grabbar som betyder absolut mest för mig ❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards