lenaliljegren

Alla inlägg den 7 maj 2018

Av Lena Liljegren - 7 maj 2018 13:01

Det var sen match igår, 01.00 började den tredje av matchen i den andra omgången i slutspelet. Marlies har vunnit de andra två, så en vinst till mot Syracuse Crunch som är Tampa Bay's farmarlag. Då är dom vidare till omgång tre, den sista sen är det final 👍 o gissa vem som tänker åka till Toronto och kolla på den finalen 😉

Lite roligt var det igår, för mitt i natten kommer Ola rusande och väcker mig, komma se Timothy slåss han har till och med tappat hjälmen, men ögonblicket var förbi och ingen repris visade dom. Men i morse kollade jag det, och det stämde faktiskt, och till min stora lycka var Timothy överst 😂 Ja det är väl enda gången som man tycker att det är lite roligt med ett litet slagsmål, han har blivit så jäkla tuff min lilla kille ❤️❤️ Verkligen utvecklas under denna säsong i Toronto där han spelat med och mot betydligt större killar än honom själv. 


Idag får jag sitta på min trappa dricka min smoothie, börjar snart tröttna på blåbär, kanske får börja variera mig lite. Blandar i både msm och spirulina och när jag kommer ihåg blandar jag i även svartpeppar o gurkmeja men det glömde jag dessvärre idag. 


En helt underbar dag idag, strålande sol......man blir ju bara så glad av denna sol ☀️ min chef är inte lika glad, vägrar nämligen komma in på ett APT möte imorgon, 11.30 Men det tar mig 1,5 timmar att åka dit sen möte i 2 timmar sen hem igen. Blir ju som en hel arbetsdag för mig, och man får betalt i 2,timmar. Dessutom ska jag till Kiropraktern 11.10 så nej jag VÄGRAR !!!!! 

Dessutom har jag sagt att dom måste alternera mellan personalen så även jag har möte i samband med arbete, men det har jag inte fått något gehör för än, och jag är ju den som har absolut längst till jobbet så nej jag gör det inte. 


Det är faktiskt något som jag blivit mycket bättre på men stigande ålder, att säga nej. Gör inget som jag tycker är helt fel, som att få betalt för två timmar för något som tar en hel dag för mig, blir ju helt annat när jag bor i Ängelholm. 


Det är oxå en sak som jag måste göra idag, kolla med killen som har lägenheten om vi kan komma och titta på den nästa vecka. Är ju faktiskt bara tre veckor tills vi får den, längtar SÅ 🌻


Nej nu måste jag göra någon nytta 😊

Presentation


Ett av dom mest spännande ögonblick i mitt liv och det fick jag uppleva med de grabbar som betyder absolut mest för mig ❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards