lenaliljegren

Alla inlägg under februari 2018

Av Lena Liljegren - 15 februari 2018 15:41

 


Efter jobb en fika med Mia sen i ilfart till Kristianstad o kiropraktikern, vad hände sen....
Jo hamnade i sängen med en burk jordnötssmör och kollade på Younger, såg alla avsnitt som jag missat denna vecka.

Ja ha å nu då, nu är jag i konflikt med mig själv, den förnuftiga Lena säger

"På med träningskläder o ut o gå en timme, du vet att du mår superbra efter det :)

Den lite mer lata delen säger tvärt emot.

"lLigg kvar det är du värd efter denna dagen, på med Farmen eller något (alla avsnitt) ta dig en roste macka med mycket smör o honung på, du har ju ändå sabbat denna dagen med en fastlagsbulle, imorgon kan du ut o gå o börja äta nyttigt"

Ja det är tufft faktiskt, och när alla säger "lycklig du är som inte behöver tänka på vikten" Så är det inte så, jag behöver röra på mig och tänka på vad jag äter, speciellt nu över 50 år. Det är absolut inte gratis, alla klarar faktiskt att ta sig upp från soffan o snöra på sig skorna o ge sig ut på en lite runda. Visst kräver det självdisciplin och visst känns det jobbigt, men när man väl har tagit sig i kragen o gett sig iväg så går det av bara farten, lite bra musik i öronen eller att man ringer en vän som man vet kan prata i timmar, sen går bara tiden....

Så nu är det slutskrivit för dags att stänga av TV"en o ge sig ut.....

Ett bra beslut, ser nog lite piggare och fräschare ut efter en timme i skogen 👍👊❤️

Av Lena Liljegren - 14 februari 2018 21:52

Idag jobbar jag, började 14.30 och jobbar till 11.00 i morgon förmiddag. Har sovande natt så oftast får jag sova hela natten. Skulle aldrig klara av att ha vaken natt, skulle unte klara av att hålla mig vaken en hel natt.

Tänkte försöka hinna ta en snabb fika med min vän innan jag kör till Kristianstad, ska nämligen till Kiropraktern 13.40, men en snabbis hinner vi nog :)

Jobbar mycket, men det styr jag ju delvis själv. Men aktierna har ju gått riktigt dåligt, var ju en riktig börskrasch för ett par dagar sen, men har delvis repat sig men inte läge att sälja än.

Så då är det bra att ha möjlighet att jobba mycket, och just nu saknas det personal och då är det bara att jobba på. Helt plötsligt saknas det inga o då behövs jag ju inte. Så man måste passa på, dessutom ska jag ju snart till Toronto oxå.

Att va timanställd innebär oftast att man får sin lön en månad efter, så det jag jobbar i januari får jag i slutet på februari. Tycker det är ganska bra för då har man liksom hela tiden en lön tillgodo.

Trivs med mitt jobb, har några pass bokade i Brösarp oxå. Behöver ju ha in lite pengar i företaget oxå. Har ju mitt städ men det är bara 5,5 timme varannan vecka.

Nej nu ska jag slötitta lite på René 's brygga innan denna dagen är till enda och jag ska sluta mina ögon.

Sist jag jobbade så masserade jag en väldigt intressant kvinna, vi pratade under hela massagen (fast jag inte ska det) när massagen var klar så sa han "bara så du vet så har du fantastisk aura" Okej vet inte riktigt vad det innebär, men det låter som något bra och positivt och jag blev glad över hennes ord.

Vet att jag inte är helt enkel, men jag tvingar verkligen ingen att vara min vän, jag är som jag är och dom som inte gillar det gillar det inte och behöver inte heller umgås med mig.

En gång fick jag ett sms från en vän där hon skrev att vår vänskap minsann inte hade varit en dans på rosor.....märkligt varför är man vänner om vänskapen är jobbig, men vi är o andra sidan inte vänner längre. Nej vänner ska göra livet lättare och roligare, men har lärt mig vilka vänner som är äkta och vilka som inte är det.....

Nu är det läggdags eller rättare sagt tv dags.

Av Lena Liljegren - 12 februari 2018 22:58

Ja då har även denna dag gått, jobbade till 11.00 sen fika med Mia sen hem och masserade sen åkte jag och handlade och fixade lite käk till mig o sonen ❤️ Gjorde köttfärssås sen köpte jag bönpasta, var gott så hädanefter så ska jag faktiskt köpa det.

En vän ringde som jag inte pratat med på väldigt länge, så det var skoj att få lite uppdatering på vad som hände och hänt i hennes liv. Sen var denna dag slut.


Imorgon är jag ledig så då ska jag ut och gå en runda, ska fråga Kiropraktern på torsdag  om det är okej att börja springa lite så smått, saknar att springa....


Tja inte så mycket mer att säga om denna dagen, igår vann Timme och hans Marlies återigen, 16 segrar på raken nu, ja det går riktigt bra, går det lika bra i slutspelen så lär han missa kompisarnas studentfirand i juni, tråkigt !!!!! Men är man hockeyspelare så är man det är som vilket jobb som helst, skillnaden är att man definitivt inte kan be om ledigt innan säsongen är slut. 


Nu ska jag sova på onsdag är det dags att bege sig till Ängelholm och jobba igen 😃 Men gillar att jobba 20 timmars pass och sen vara ledig, klara mig på två pass i veckan nu när jag inte har någon lägenhet i Ängelholm att betala hyra till. 






Av Lena Liljegren - 11 februari 2018 21:46

Så nu är det kväll här och har krupit till sängs. Tänkte kolla lite på Marlies, matchen börjar 22.00, får kolla på mobilen, naturligtvis inte det optimala men bättre än att inte titta alls. Timme stod över matchen igår men ska spela idag.

Nu är det bestämt att jag och Ola åker till Toronto den 7 mars, ska verkligen bli kul att komma dit o träffa Timme, var ju ett tag sen. Får nog städa och tvätta lite när jag kommer, brukar ta sängkläderna när jag är ändå är där. Usch ibland känns det alldeles för långt iväg, saknar verkligen honom.

Sen ska jag till Arjeplog över påsken, det ska ju verkligen bli intressant, och framförallt ska det bli så kul att träffa Wille igen och Jenny naturligtvis. Wille har jag inte träffar sen vi var i Toronto tillsammans, och det var ju i november. Ja lite tråkigt är det ju att ha dom så långt ifrån sig....men så är det, kärleken kan man inte styra över, och Jenny är verkligen en underbar tjej.

Nu ska jag ladda inför matchen och håller tummarna för att Timme gör en bra match och kanske ett mål....

Av Lena Liljegren - 10 februari 2018 20:49

  Ett par mousserande glas vin och en riktigt bra o spännande hockeymatch, känns som en ganska bra lördagkväll. Det blev visserligen förlust för Rögle, men dom spelade riktigt bra men hade inte riktigt inte turen på sin sida. Marlies spelar oxå ikväll men Timme står över ska spela imorgon men då jobbar jag, så får väl kolla den på mobilen

Jobbade igår, lät mig övertalas fast jag igentligen var ledig, korkat antagligen, men var noga med att stå riktigt och ha bänken i rätt höjd när jag masserade,  och det var bara två stilla massager.

Svårt att tacka nej när man samtidigt är behov av pengar, känns ändå hyfsat i ryggen tycker jag. Men det kommer nog att ta sin tid innan jag är frisk igen. 

Blir till att sova hos min "övernattningskompis" i natt, inte läge att köra efter mina glas mousserande vin, men måste upp tidigt o åka hem käka frukost o packa min övernattningsväska, börjar jobba 13.00 så får åka vid 11.30 tiden 😊


Så slötitta lite på Tv'en innan läggdags 😘

Av Lena Liljegren - 10 februari 2018 15:09

 

Undra hur länge sen det var som jag var ledig en lördag 🤔 Men var ju faktiskt på 50 - års fest förra lördagen så det var ju faktiskt inte alls länge sen. Imorgon ska jag till Ängelholm o jobba sen hinner jag med en fika med bästa Mia på måndagen när jag går av mitt pass, kanon när jag kan kombinera jobb o nöjen. 


Har faktiskt varit duktig med mitt kaffe drickande, har druckit 1 kopp på snart 2 veckor 👍 Så skönt att slippa den där paniken när jag känner mig trött eller vet att jag ska köra långt, att jag absolut måste ha kaffe. Har förstått att går jag ut en runda eller springer, när jag känner mig trött o slö så får jag samma energi. Det är betydligt nyttigare oxå 😊 Hatar när jag är beroende av saker, eller tror att jag är det....dricka kaffe ska jag men då ska det va en riktigt god kopp kaffe som jag verkligen ska njuta av. 


Har inte gjort så mycket nytta idag heller, sov länge eftersom Timme spelade i natt och det kändes som så länge sen som jag såg honom spela, så faktiskt såg jag två !!!! perioder inatt, då var klockan 02.30 o jag kända att jag behövde sova lite så jag inte helt vände på dygnet. Marlies vann med 7 - 3 tror jag, deras 14 raka seger 👍

Sov nog sen till 10.15 !!! känns sådär, man vill ju inte sova bort en ledig lördag. Sen var jag ute o gick en timme käkade lite och gjorde min momsdeklaration som ska va inne senast den 12/2, ja ha, sen var klockan vips 15.00 o hela dagen har nästa gått. 


Nu ligger jag i badet....ska faktiskt kolla Rögle matchen kl 18.00, inland önskar jag verkligen att Timme spelade där istället. Då hade man varit i Ängelholm nu, lite närmare än Toronto 😞

Är väl inte så intresserad av att kolla men blev bjuden på mat oxå så då säger jag inte nej 😬

Av Lena Liljegren - 8 februari 2018 21:23

Haft en bra ledig dag.
Började den hos Kiropraktorn. Ja ser kommer nog att ta ett tag man jag blir bra. Frågan är varför man envisas med att strunta i o lyssna på sin kropp, när man känner att det är något som inte står rätt till måste man söka hjälp med en gång. Nu vet jag varför jag har så ont, men eftersom jag gått så länge med det så kommer det att ta ett bra tag innan jag är frisk.

Efter det tog jag en promenad till stan, skulle sätta in pengar. Men så vimsig som jag är (ADHD ??) så stoppar jag kortet i apparat, precis när jag gjort det så ser jag att den är ur funktion, så den snor mitt kort och det tar tre dagar innan jag får ett nytt, så det blev inga pengar insatta får vänta tills jag får ett nytt kort.



Trött o slö har jag varit idag, inte fått något vettigt gjort. Tillslut tog jag mig i kragen och hälsade på min mamma, efter det blev jag lite piggare, kändes som jag somnade mitt i inlägget, ingen bra dag det 😬

Av Lena Liljegren - 7 februari 2018 18:09

  Glömde ju en grej, idag drack jag faktiskt mina första kopp kaffe på 8 dagar ☕️

Men anledning till det, var att jag började bleka mina tänder och då sa tandläkaren att jag skulle undvika sådant som färgar tänderna under den tiden, såsom kaffe och rött vin. Rött vin absolut inga som helst problem,  men kaffe 🤔hade jag lite ångest för, speciellt med tanke på mina långa bilfärder, hur ska jag nu hålla mig vaken ? 

För kaffe dricker jag faktiskt de flesta gånger för att hålla mig pigg oftare än för att det är sä himla gott. Älskar en god välgjord cappuccino, men en vanlig kaffe med mjölk dricker jag mest för att jag kände att jag måste för att som sagt var piggna till.

Nu är det slut med det, visst kan jag ta en kopp kaffe då och då men kommer inte att dricka det varje dag. Första dagarna var lite jobbiga men nu klarar jag mig hur bra som helst utan kaffe och även tea (som faktiskt färgar tänderna lika mycket som kaffe) Nu tar jag min lite varmt vatten med citron, kokosolja och ibland lite honung eller mandelmjölk, tycker det är mycket godare....


O tycker faktiskt att mina tänder blivit lite vitare, bleka tänderna är ju inger jag igentligen tänkt göra, men nu när ändå tandis gjort en avgjutnIng av mina tänder så blev det i den större kostnad med bettskena. Annars är jag verkligen inte fåfäng och är helt nöjd och glad med mitt utseende, men lite roligt är det ju, man ler kanske lite mer och oftare nu. 

Okej nu är jag klar för idag, ska slå en signal till Timme ❤️ ikväll 😊

Presentation


Ett av dom mest spännande ögonblick i mitt liv och det fick jag uppleva med de grabbar som betyder absolut mest för mig ❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards