lenaliljegren

Alla inlägg den 14 februari 2018

Av Lena Liljegren - 14 februari 2018 21:52

Idag jobbar jag, började 14.30 och jobbar till 11.00 i morgon förmiddag. Har sovande natt så oftast får jag sova hela natten. Skulle aldrig klara av att ha vaken natt, skulle unte klara av att hålla mig vaken en hel natt.

Tänkte försöka hinna ta en snabb fika med min vän innan jag kör till Kristianstad, ska nämligen till Kiropraktern 13.40, men en snabbis hinner vi nog :)

Jobbar mycket, men det styr jag ju delvis själv. Men aktierna har ju gått riktigt dåligt, var ju en riktig börskrasch för ett par dagar sen, men har delvis repat sig men inte läge att sälja än.

Så då är det bra att ha möjlighet att jobba mycket, och just nu saknas det personal och då är det bara att jobba på. Helt plötsligt saknas det inga o då behövs jag ju inte. Så man måste passa på, dessutom ska jag ju snart till Toronto oxå.

Att va timanställd innebär oftast att man får sin lön en månad efter, så det jag jobbar i januari får jag i slutet på februari. Tycker det är ganska bra för då har man liksom hela tiden en lön tillgodo.

Trivs med mitt jobb, har några pass bokade i Brösarp oxå. Behöver ju ha in lite pengar i företaget oxå. Har ju mitt städ men det är bara 5,5 timme varannan vecka.

Nej nu ska jag slötitta lite på René 's brygga innan denna dagen är till enda och jag ska sluta mina ögon.

Sist jag jobbade så masserade jag en väldigt intressant kvinna, vi pratade under hela massagen (fast jag inte ska det) när massagen var klar så sa han "bara så du vet så har du fantastisk aura" Okej vet inte riktigt vad det innebär, men det låter som något bra och positivt och jag blev glad över hennes ord.

Vet att jag inte är helt enkel, men jag tvingar verkligen ingen att vara min vän, jag är som jag är och dom som inte gillar det gillar det inte och behöver inte heller umgås med mig.

En gång fick jag ett sms från en vän där hon skrev att vår vänskap minsann inte hade varit en dans på rosor.....märkligt varför är man vänner om vänskapen är jobbig, men vi är o andra sidan inte vänner längre. Nej vänner ska göra livet lättare och roligare, men har lärt mig vilka vänner som är äkta och vilka som inte är det.....

Nu är det läggdags eller rättare sagt tv dags.

Presentation


Ett av dom mest spännande ögonblick i mitt liv och det fick jag uppleva med de grabbar som betyder absolut mest för mig ❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards