lenaliljegren

Alla inlägg under november 2017

Av Lena Liljegren - 12 november 2017 23:45

Farsdag i dag....men har dessvärre ingen far i livet så blev inget farsdagsfirande för mig. Har varit hos en vän o fikat i eftermiddags, trevligt. Våra killar spelade hockey tillsammans under tiden i KIK. Det märkliga är att när jag är i Ängelholm är jag så mycket mer aktiv med vänner, i Kristianstad tar jag mig inte tid med det, kan va för att det alltid är kaos i huset, hela tiden så mycket att göra att jag får skuldkänslor om jag skulle tillbringa dagarna med något annat än att fixa med huset, tänkte till och med ett tag ringa till Eva och avboka fikat bara för jag kände att jag inte hade tid. Hade ni sett mitt hus så hade nu förstått, det ser verkligen hemskt ut.....riktigt jäkla illa är det. Ibland tänker jag att någon av grannarna kommer att klaga, och begära att jag måste fixa huset. Men till våren ska jag, gäller bara att få ihop iallafall hälfter av pengarna, förhoppningsvis kan jag låna lite oxå...vad ska målet va 🤔 30 000 kr ska jag försöka få ihop, har 13000 kr kvar på en skuld, lånade lite pengar när jag skulle renovera köket, betalar av 5000 kr på det varje månad. 


Imorgon kommer Nisse, en av mina få massage kunder, när jag sen masserat honom ska rummet fixas till, för på onsdag kommer hon som ska hyra det i två nätter. Hade det inte varit för jag redan hade lovar henne det så hade jag nog sagt nej, men hon bokade för över en månad sen och taskigt att säga nej nu. 


På tisdag ska jag till tandis i Ängelholm för att göra ett avtrck, så tanden ska passa, ska bli så skönt att få dit den, och slippa va tandlös. Efter jag varit där ska jag fika med mina vänner, Tina och Mia. Ska bli så trevligt för sen blir det ju inte på ett tag.


Nu ska det sovas, två dagar till sen är det avresa till TORONTO !!!! Läste några recensioner på hotellet, dom var inte så bra så är lite orolig för det, men bara det inte är smutsigt o hyfsat sköna sängar så kan jag leva med det. 

Oj blev klockan redan över 24.00 !!!! 


Av Lena Liljegren - 11 november 2017 17:10

Ligger i badet, älskar verkligen att bada. Var ute o sprang/gick en timme, härligt och sen ett bad.....då mår jag bra. Mycket tankar o funderingar som vanligt, men har igallefall bokat hotell i Toronto och ikväll måste jag fylla i och söka ESTA eller vad det nu heter, det är ju nytt för Kanada, innan var det bara när man skulle åka till USA man behövde söka men nu är det även i Kanada. 


Idag har jag lagt ut en massa saker till försäljning, vissa saker för bara ett par tior, men vill ju bli av med det, annars får jag ju bara köra det på tippen istället. O faktum är att man kan bli av med det mesta, bara det är billigt. La ut mina gamla grytor och stekjärn som jag missade att slänga på tippen sist, visserligen bara för 30 kr, men det var otroligt många som var intresserade, så nu är dom borta 👍


Tyvärr blev det inga matcher för Timme denna helg, han hade känt av ryggen och då beslutades det att han skulle vila. Naturligtvis ett mycket bra och moget beslut, han har verkligen lärt sig att man måste lära sig att lyssna på kroppens signaler. Det behöver vi alla bli bättre på, kroppen säger alltid ifrån och lyssnar man inte på det så kan det få jobbiga konsekvenser. Men får väl verkligen han är helt frisk tills vi ska dit, det blir ju faktiskt nästa helg, även om det får att träffa honom inte bara för att kolla matcherna. 


Nu ska jag lägga mig ner i bara njuta, har jag tur så blir jag bjuden på middag ikväll, måste även hälsa på mamma innan jag reser, blir nog på måndag eller kanske imorgon... få se hur det blir 

Av Lena Liljegren - 10 november 2017 15:18

Ja så blev det när jag flyttade från Ängelholm, tappar helt min inspiration och lite av min livsgnista. Har fallit tillbaka i mina gamla livsmönster, sover (har dock inte sex) hos mannen som jag bestämt mig för att lämna och hade faktiskt även gjort det, men det är klart det finnns ju igentligen ingen plats för mig i huset, INGEN URSÄKT !!!  Sover i mitt lilla rum som jag även masserar i och hyr ut till turister. Så på söndag sover jag där på måndag masserar jag och sen måste jag rigga om för på onsdag kommer en tjej som ska sova där två nätter.....kan ju inte alltid skylla på min ADHD 😂😂 men har ju verkligen en viss förmåga att röra ihop saker. 


På onsdag åker vi till Toronto, längtar verkligen. Tänk att få umgås med mina tre grabbar i flera dagar. Den 18 november för 24 år sedan föddes Andrew, han fick aldrig uppleva sin 1 årsdag....tiden läker alla sår sägs det, men det är en sanning med modifikation, glömmer honom aldrig och vår tid i soliga Kalifornia. Tror lite att vi som förlorat barn uppskattar livet och våra barn extra mycket, vi vet att man kan mista sina barn o att man aldrig kan ta något föregivet. 


Just nu sitter jag på Expressohouse vid stationen i Kristianstad, saknar mina vänner i Ängelholm, saknar de trevliga tjejerna där som bara ler o frågar om dom ska hjälpa till när jag försöker få fram mina erbjudande i appen 😂 Fast inget ont om tjejerna här dom är oxå trevliga, men känner mig liksom mer hemma på espressohouse i Ängelholm. 


Nu ska jag gå en liten sväng i stan och köpa lite klämmor till håret, var helt säker på att jag skulle jobba idag, men tydligen inte, så fick en extra ledig dag som jag inte räknat med. Dom ringde även från mitt tim jobb i Ängelholm i erbjöd mig en liten tjänst hos en av mina favorittjejer, fynderar faktiskt på att tacka ja.... lite trygghet hade jag inte dött av. 

Av Lena Liljegren - 6 november 2017 22:31

Har väl varit en ganska bra dag, hälsade på mamma och det känns alltid bra när jag har gjort det. Berättade precis som det var, att det faktiskt känns jobbigt att ringa henne just för att hon alltid är negativt och att hon aldrig ser något alls positivt utan allt är svart..... men hon kan väl inte hjälpa det. 


Sen har jag röjt i garaget, känns otroligt bra när man slänger saker, nu kommer man nästan in där, men att jag skulle få plats med en bil där är fortfarande en omöjlighet, får ju knappt in en cykel. 


I morgon ska jag köra Anthony till tåget för han ska till Stockholm och sen vidare till Italien, ska åka med sin pappa, han är den enda som har kontakt med honom. Sen ska jag köra till tippen och sen måste jag köpa en stor resväska, tänk det är bara en vecka tills vi ska till Toronto. Pratade med honom idag, han skadade sig i lördags på matchen, men det kändes bättre nu sa han så spelade nog i helgen igen. Dom är på roadtrip nu och när han kommer hem ska han få lägenhet, äntligen!!!!!


Nu ska jag sova, tänkte sticka vid 08.30 imorgon så vi hinner ta en fika på Espressohouse innan Anthonys tåg går.

Var ute och sprang/gick idag och det känns som jag är igång igen, har släppt den där prestations grejen jag hade innan, tävlade ju hela tiden mot mig själv då, skulle pressa mig hela tiden och springa fortare och längre. Men nu lyssnar jag på kroppen och tar det betydligt lugnare och går mycket av rundan. 


Igår kom Christin o fikade vi har en så fantastisk okomplicerad vänskap, kan gå väldigt långt mellan gångerna men alltid lika trevligt när vi träffas. Blir väl lite mer nu när jag bara är i Kristianstad. Måste börja kolla efter lägenhet i Ängelholm oxå, men tar det efter Toronto. 

Av Lena Liljegren - 6 november 2017 08:23

Blir väckt av jobbarna på gatan som bryter bort asvalten precis utanför mitt fönster, dom ska tydligen byta avloppsrören. Så kommer att gräva upp hela min uppfart, ja det är faktiskt ganska bra för då måste dom återställa det igen och sämre kan det Ju inte bli. 


Körde två gånger till Ängelholm för att jobba förra veckan, ganska jobbigt. Ska även köra dit på onsdag o städa till mina rara damer sen blir det inte mer denna vecka. Men det känns ändå ganska skönt att ha lämnat lägenheten, annars hade vi fått hålla på med det denna vecka för nästa vecka bär det iväg till Toronto 👍🇨🇦 Timothy spelade tyvärr inte igår, hade fått en crosschecking i ryggen o fick ont, tror inte det var någon större fara men har haft det en gång innan och han har lärt sig att gå av isen så snart han känner att något är fel. Sen har han ju en helt fantastisk kiropraktor  som ringde o pratade med honom o med läkaren där, en söndag !!!!! Helt fantastisk.....han har haft hand m honom i många år o är verkligen suverän och Timothy litar verkligen på honom. 


Ska hälsa på mamma nu på förmiddagen, har inte varit där på ett tag. Jobbigt eftersom hon är så himla negativt. Funderar lite på att även åka till lilla Andrews grav, 24 år sedan han föddes 😢 kom ihåg hur otroligt stolt jag var när jag gick med barnvagnen på julskyltningen med mina två små grabbar, ja verkligen tur att man inte vet vad som ska hända i framtiden och att jag inte då visste att jag aldrig skulle få uppleva hans första födelsedag. Gillar igentligen inte gravar och har aldrig känt mig närmare honom där, tvärtom tycker jag det är lite otäckt och minns fortfarande när dom sänkte ner kistan i det mörka hålet o sen en massa jord över, usch för kistbegravningar, tycker det är otäckt. 

Nu är det dags att klä på mig och ge mig iväg, sen ska vi röja i förrådet och köra till tippen. 

Av Lena Liljegren - 4 november 2017 00:01

Vad är det som händer....fattar ingenting, vad sysslar jag med ? Är tillbaks på ruta 1 igen, feghet eller vad är det som gör att jag inte vågar. Lite besviken på mig själv, och känner då att jag inte har något att tillföra denna blogg. Jag vill va driven följa mina drömmar lita på min magkänsla, men nu är det bara trygghet och.....ja vad mer. Man lever ju för  helvete bara en gång, vad jag vet iallafall och då måste man leva fullt ut och inte alltid gå den lättaste vägen. Men allt hänger ihop, slutar springa, ja men gå då....mår ju så bra när jag rör på mig. Nej då slutar jag med det och käkar lite onyttigt istället o går tillbaks till det gamla, nej nu är det dags att sluta med detta mår ju inte bra av detta o var sover du nu din JUBELIDIOT !!!!! 

Presentation


Ett av dom mest spännande ögonblick i mitt liv och det fick jag uppleva med de grabbar som betyder absolut mest för mig ❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards