lenaliljegren

Alla inlägg den 30 augusti 2017

Av Lena Liljegren - 30 augusti 2017 18:07

Har varit en ganska hektisk dag, jobbat sen igår 14.30 slutade 08.30 i morse sen lite frukost sen dags att ta itu med mina två städjobb. 

Har två helt otroligt fantastiska systrar som jag städar hos, en på förmiddagen och en på

eftermiddagen. Det är faktiskt de enda städjobben jag har just nu, hade fler innan men tyckte det var på företag o tyckte det var tråkigt så slutade med dom i Maj så nu städar jag bara till folk som jag verkligen gillar. O dessa två systrar gillar jag verkligen dom är 70 och 80 år gamla o så trevliga.

Sist sa jag till Ingrid den ena syrran att snart är det jag som får ge henne betalt för hon hjälper o har hjälpt mig på så många sätt o hon är otroligt klok. 

Det var hon som sa till mig att jag måste se min egen städning som ett jobb. Det var efter jag förklarat att jag är helt jäv....värdelös på att städa själv, börjar alltid bra....men slutar med att jag helt snöat in på någon detalj som jag blir fast vid o kommer inget vart.

En gång fastnade jag på spisknapparn, drog ut dom en efter en o skrubbade dom, hann två knappar sen slutade jag. När min vän Christin kom in som har ett otroligt snyggt o fint hem o en exakt likadan spis som jag hade (detta var många år sen) o jag stolt visade mina två skinande knappar, as garvade hon o sa att det hade hon aldrig gjort eller ens kommit på tanken 😂😂

Insåg redan då att riktigt "frisk" var jag inte, lägenheten såg ut som kriget förutom två rena skinande knappar på spisen för de andra två knapparna gjorde jag aldrig.


Men då sa Ingrid (som hon heter) att jag måste se det som ett jobb, mellan 12.00 - 14.00 är det städning som gäller, känner jag att jag behöver tex sortera papper, städa skafferiet eller dyl då skriver jag upp det på den berömda "listan" o fortsätter med min städning, alltså dammtorkning, dammsugningen, toaletter och våttorkning. O tänk det fungerar faktiskt 👍


Känns lite som jag gjort något förbjudet nu, hade nämligen tänkt köra hem (märkligt när jag är i Ängelholm o kör hem är det K stad o är jag i K stad då kör jag hem till Ängelholm)

Men istället stektejag en bit lax o fixade lite grönsaker o öppnade en öl.....F..n va gott det var känns bara så bra.

Nästan så man blev lite små lurig   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Ett av dom mest spännande ögonblick i mitt liv och det fick jag uppleva med de grabbar som betyder absolut mest för mig ❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<<
Augusti 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards